borstvoeding

Nadat wij de uitvinding van de pomp hebben gerealiseerd, hebben wij niet stil gezeten en zijn wij de borst pomp verder gaan ontwikkelen. Vandaar dat je verschillende generaties bij ons terug kan vinden!

We hebben hieronder de fijnere details van elk van onze pompen voor je uitgesplitst zodat je zelf kunt beslissen welke pomp het beste bij je past voor jouw borstvoedingsavontuur.

Haakaa pomp

Hoewel ze specifieke verschillen hebben, zijn er ook enkele belangrijke overeenkomsten:

· Vangt je moedermelk op met een continue natuurlijke zuigkracht
· Kan worden gesteriliseerd met elke stoomsterilisator of door 2-3 minuten in water te koken
· Geschikt voor borsten in alle soorten en maten
· De bloem stoppers, deksel en strap zijn compatibel met alle Haakaa generaties
· Geen batterijen of snoeren nodig
. Compact om in de meeste babytassen of handtassen te passen
· Kan in de koelkast worden bewaard
· BPA-, PVC- en ftalaatvrij.

Generatie 1

GBHK020 O

Onze originele pomp en het ontwerp dat leidde tot een liefdesaffaire voor moeders over de hele wereld! Het is een ontwerp uit één stuk, dus het is niet nodig om het in elkaar te zetten of je zorgen te maken over bacteriën die zich ophopen in kleine hoekjes en gaatjes. Deze uniek ontworpen pomp van 100 ml zuigt gemakkelijk op alle maten borsten.

Generatie 2

Mama borstvoeding haakaa

Hetzelfde geweldige ontwerp als Generatie 1, maar met een handige zuignap aan de onderkant om te voorkomen dat je pomp omvalt. Deze basis zuigt op elk glad, plat oppervlak en beschermt jouw melk tegen onbedoelde stoten. De pomp heeft dezelfde werking als de Generatie 1 versie.

De Generatie 2 pomp heeft ook twee maten om uit te kiezen – 100 ml of 150 ml.

Generatie 3

Haakaa pomp

Onze sterkste pomp tot nu toe!

We hebben hetzelfde eenvoudige en effectieve ontwerp behouden, behalve dat je met deze rechtstreeks kunt pompen in een afneembare siliconenfles van 160 ml of 250 ml. Hiermee kun je meteen je baby de fles geven of in de koelkast zetten! Met een snelle draai aan de bovenkant kun je de flens van je pomp verwisselen voor een van onze optionele verwisselbare hulpstukken (elk afzonderlijk verkrijgbaar). We hebben een dop voor een babyfles om je kleintje afgekolfde melk te geven, een doseerlepeldispenser voor als je baby overgaat op vast voedsel, een drinkflesdop om je onafhankelijke peuter te helpen bij de overgang van een fles naar een beker en afsluitschijven om eventuele etensrestjes te bewaren.

Even een snelle tip: wanneer je de Generatie 3 pomp op je borst plaatst, knijp je in de siliconen houder vanaf de onderkant in plaats van vanuit het midden. Dit voorkomt dat er druk op de rand van de container wordt uitgeoefend en voorkomt schade.

Ladybug

Haakaa ladybug

We moeten benadrukken dat onze Ladybug geen borstkolf is. Het is een perfect alternatief voor een borstkompres! Waarom zou je je kostbare moedermelk verliezen aan een absorberend borstkompres als je de melk ook zou kunnen opvangen voor later gebruik?! Hoewel dit handige kleine essentiële product op hetzelfde natuurlijke zuigprincipe werkt als onze pumpen, is de zuigkracht heel licht en zacht en is hij er alleen om het product op zijn plaats in je beha te houden. Het zuigt geen extra melk op, dus ideaal voor moeders die moedermelk lekken en deze willen bewaren.

Het is verkrijgbaar in twee maten: 40 ml en 75 ml. Ontworpen om comfortabel in je beha te passen terwijl je werkt, speelt of ontspant.
Het gebruik is net zo eenvoudig als onze pompen:

1. Met de plug gesloten, drukt u op de achterkant van het lieveheersbeestje en centreert u de hoofdopening over uw tepel.
2. Druk tegen je borst en laat los om zachte zuigkracht te creëren en toeschietreflex op te vangen.
3. Draag je Ladybug aan de andere kant terwijl je borstvoeding geeft om toeschietreflex op te vangen of draag er een op elke borst om gedurende de dag/nacht lekkage op te vangen.

Let op: de Ladybug is gemaakt om in een beha te dragen en niet alleen op zichzelf.

Overzicht

Haakaa overzicht pomp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *