Haakaanl webbanners 4

Moederdag komt eraan en bij Haakaa staan we klaar om alle moeders te vieren!
Of je nu een doorgewinterde fan van Haakaa bent of een nieuwe moeder die onze producten nog moet ontdekken, onze Moederdag Gift Guide zit vol met must-have Haakaa-items die elke moeder zal bekoren!

Waarom kiezen voor Haakaa?

Onze producten zijn niet alleen functioneel, maar ook doordacht ontworpen met het welzijn van zowel baby als ouder in gedachten. Elk item is vervaardigd met hoogwaardige materialen en aandacht voor detail, wat Haakaa-producten onderscheidt van de rest.

Een betekenisvol Moederdagcadeau 
voor een nieuwe of mama to be?
Hieronder tref je onze best sellers:

Haakaanl webbanners 1 1

Een mooi pakket voor mama die een borstvoedingsavontuur aangaat of al begonnen is.
Het is niet alleen praktisch, maar ook een blijk van liefde en ondersteuning voor die speciale vrouw in je leven. Speciaal samengesteld om aan de behoeften van nieuwe moeders te voldoen.

Haakaa Beeldbank
Haakaanl webbanners 2 1
Haakaa Beeldbank 1

Op zoek naar een praktisch Moederdagcadeau? Het Opberg tasje is perfect voor het veilig en beschermd bewaren van haar Haakaa-producten, waar ze ook gaat. Handig en compact, ideaal voor onderweg!

Haakaanl webbanners 4 1


En voor een extra zorgzaam gebaar, overweeg de Siliconen Colostrum Collectors. Dit revolutionaire product biedt mama’s de mogelijkheid colostrum veilig en eenvoudig op te vangen, zowel pre- als postnataal

Haakaa Beeldbank 2
Haakaanl webbanners 5
haakaa instagram posts 1
Deze‘total body’ pads kunnen helpen met het verzachten van pijn(tjes). De pads kunnen zowel koud als warm worden gebruikt dus multifunctioneel. 

 

En geef jij liever een cadeau waar niet alleen mama, maar ook kind wat aan heeft? Swipe dan door deze aanbevelingen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *