Haakaa kerst

Kun je het geloven dat we al aan het einde van het jaar zijn? Het is voor veel mensen weer een hectische periode geweest, vooral nu Covid nog steeds rondhangt terwijl zaken als reizen, werk en entertainment weer opengaan; we zitten in een echte overgangsperiode. En een groep die waarschijnlijk de dupe is van dat overgangsgevoel, zijn de nieuwe ouders van de afgelopen jaren of degenen die hun familie hebben uitgebreid met een broertje of zusje. Voor die mensen is de kerst- en nieuwjaarsviering dit jaar misschien een beetje anders; maar zelfs als dat niet het geval is, is het altijd al een drukke dag op zich! Gelukkig zijn er een paar tips en aanwijzingen om je te helpen deze vaak hectische tijd van het jaar met een nieuwe baby door te komen. Dus laten we eens kijken naar enkele dingen die je kunt doen om je eindejaarsfeesten een beetje soepeler te laten verlopen!

 

Haakaa feestdagen

Een van de eerste dingen om te onthouden, vooral als dit je eerste vakantieseizoen met een baby is, is dat de dingen niet helemaal hetzelfde zullen zijn dan je misschien gewend bent – baby’s houden er tenslotte van om hun eigen schema te volgen! Dat gezegd hebbende, als het mogelijk is, is het één ding dat hen echt kan helpen om de dag met een minimale aan overstuur momenten te beleven. Als ze op hun gebruikelijke tijd een dutje kunnen doen, kan dat een wereld van verschil maken. Dit betekent dat je je dag zo goed mogelijk kan plannen, maar dat betekent niet noodzakelijkerwijs een rigide planning. Er zullen natuurlijk altijd die kleine onverwachte dingen zijn die gedurende de dag zullen opduiken, maar als je een goed beeld hebt van waar je zult zijn en wanneer, en wat je waarschijnlijk nodig zult hebben, kun je eventuele problemen snel voorkomen & oplossen als ze zich voordoen. Dingen zoals je luiertas de dag ervoor inpakken en klaar voor gebruik hebben, is slechts een klein voorbeeld van hoe je je voorbereidingen kunt treffen, waardoor de dag beter beheersbaar zal worden.

 

Natuurlijk, afhankelijk van wat je die dag gaat doen, weet je misschien al van tevoren dat het gewoon niet mogelijk is om de gebruikelijke routines te volgen. Als je veel moet rondreizen (of zelfs maar één lang bezoek moet brengen!) kan het allemaal wat ingewikkelder worden. In dat geval is het enorm belangrijk om zo flexibel mogelijk te zijn. Reiswiegjes zijn een goede optie als je voor een langere tijd ergens heen gaat, vooral als je ergens heen gaat en je baby  heeft enige tijd nog niet heeft geslapen. Door het gebruikelijke beddengoed van je baby mee te nemen, kan hij zich meer op zijn gemak voelen en beter in staat zijn om weg te dromen met de geuren die hem bekend zijn.

Je kunt ook besluiten om voor de dag melk af te kolven en je baby flesvoeding te geven. Dit kan verschillende redenen hebben, maar een echt voordeel is dat het anderen, zoals grootouders, de mogelijkheid geeft om te knuffelen tijdens het voederen. Elke Haakaa-pomp, of het nu Gen. 1, Gen. 2 of Gen. 3 is, zal hiervoor ideaal zijn, maar een van de beste items om bij de hand te hebben, zijn Haakaa’s Milk Storage Bags. Ze zijn niet alleen geweldig om de afgekolfde melk in op te bergen, maar ze zijn ook verbazingwekkend gemakkelijk te vervoeren. Verpak er een paar in een koeltas en zet ze bij aankomst in de koelkast, en je hebt gemakkelijk toegang tot je afgekolfde melk wanneer en wanneer je die nodig hebt! Je kunt wat in een fles doen om op te warmen, of, als je baby alles in de zak gaat drinken, kun je het daar gewoon opwarmen door de zak in een bak met warm water te doen (of een standaard flessenwarmer te gebruiken). Voor baby’s ouder dan zes maanden is er zelfs een voedingsspeenhulpstuk verkrijgbaar, zodat je de melk kunt bewaren, vervoeren, opwarmen en voeden zonder de melk weer uit de zak te hoeven halen!

 

Haakaa bewaarzakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *