Haakaa verkooppunten

Onze verkooppunten

Goed nieuws! Haakaa is te vinden in verschillende fysieke winkels en online webshops! Hieronder vind je een lijst met onze partners 🥰

Tot onze spijt zijn er kopieën van onze Haakaa producten in de omloop. De verpakking ziet er perfect uit, alleen het product is van een ander kwaliteit. Ben je van plan een Haakaa product aan te schaffen? Dan ben je bij ons en bij onderstaande partners verzekerd van een echte Haakaa!

Heb je een winkel gezien met onze producten maar deze staat niet in de lijst? Meld het ons! Wij hopen hiermee de fake Haakaa’s zoveel mogelijk te beperken 🙏

Wil jij ook Haakaa in jouw winkel aanbieden? Of ben jij een winkeleigenaar en zijn wij per abuis vergeten je op te geven? Laat het ons weten! 🤗

Emailadres: info@haakaa.nl

Webshops

Haakaa Biomom

Biomom

Biomombox/Safia verkoopt producten van biologische oorsprong. Daarnaast ook veel producten voor moeder en kind met een Ayurvedische touch. Welke ondersteunend, versterkend en helend werken voor het lichaam. 

Website: www.biomom.nl

Haakaa Dalalou

Dalalou Natuurlijk

Natuurlijke producten dragen bij aan een veilige start en een gezonde ontwikkeling van je baby en van jou als kersverse moeder, doordat ze zo weinig mogelijk belastende stoffen bevatten. Hiermee kies je voor de beste kwaliteit voor jou en je baby, een sneller herstel en bovendien laat je een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter. Of je nou bevalt in het ziekenhuis, een geboortecentrum of thuis.

Website: www.dalalounatuurlijk.nl

Haakaa klein paleis

Klein Paleis

Het leven met kleine kinderen is al hectisch genoeg, daarom helpt Klein Paleis je een handje op weg. Alles wat je tijdens je zwangerschap én in de eerste 1.500 dagen van je kind goed kunt gebruiken, scoor je hier. Van luieretui tot loopfiets (en alles ertussenin). Plus: uiteraard ook de fijne producten van Haakaa. 

Website: www.kleinpaleis.nl

Haakaa De Natuurlijke Moeder

De Natuurlijke Moeder

De Natuurlijke Moeder biedt producten voor alle moeders met extra aandacht voor onze planeet. Alle artikelen hebben een biologische en/of 100% natuurlijke basis. En dat zonder concessies te doen op kwaliteit of veiligheid!

Website: www.denatuurlijkemoeder.nl

Haakaa Olive and Mint

Olive & Mint

Olive & Mint is een echte online Family concept Store met 175+ duurzame merken. Een plek waar papa’s en mama’s niet alleen terecht kunnen om een online geboortelijst te leggen, maar ook om dé nieuwste collecties van merken over de hele wereld te vinden. Unieke, degelijke en betaalbare musthaves die het leven van papa’s, mama’s en kids leuker, makkelijker & mooier maken.

Website: www.oliveandmint.nl

Haakaa De Kleine Lama

De Kleine Lama

De kleine lama is een kleine en persoonlijke webshop, gerund vanuit huis. We selecteren onze producten zorgvuldig en letten daarbij vooral op de afwezigheid van schadelijke stoffen.

Website: www.dekleinelama.nl

Fysieke Verkooppunten

Voordat je vol enthousiasme naar één van onderstaande winkels gaat, check op de website of je gewenste item op voorraad staat 🤗

Haakaa MoM&e

Lactatiekundige IBCLC & winkel MoM&e - Gilze (NL)

De MoM&e BorstkolfWinkel en lactatiekundige praktijk is sinds 2005 de specialist in borstvoeding, het kolven van moedermelk en borstkolven.Een lactatiekundige ibclc is er voor jou, wanneer je vragen hebt over borstvoeding, goed voorbereid wilt zijn op het geven van borstvoeding of als je hulp nodig hebt als je denkt dat het voeden van jouw kindje aan de borst veel beter zou kunnen.

Website: www.borstkolfwinkel.nl

Haakaa

Ikbenmama winkel & webshop - Udenhout (NL)

Wij geloven in de kracht van internet, maar ook in persoonlijke aandacht. In onze webshop proberen we dat zo goed mogelijk te doen, maar we zijn ook offline te vinden! Met een magazijnwinkel in Udenhout en aanwezigheid op diverse beurzen (Negenmaandenbeurs, We Are Pregnant en het In de Wolken Festival). Daar kunnen we je nog beter van dienst zijn, met uitleg, advies, en tips!

 

Website: www.ikbenmama.nl

Haakaa Wrap with love

Wrap With Love - Alkmaar (NL)

Dé leukste babywinkel in Alkmaar met als specialiteit het dragen van je kindje, borstvoeding en wasbare luiers. Je vindt echter nog veel meer leuks in onze winkel! Allemaal unieke leuke items! Bewust, maar wel van nu!

Website: www.wrapwithlove.nl

So little haakaa

So Little - Heythuysen (NL)

So Little is een baby- & kinderwinkel met een breed assortiment van eerlijke, natuurlijke en duurzame producten. Zo kunt u bij ons terecht voor o.a. speelgoed, kinderboeken, kinderkleding t/m maat 140, verzorgingsproducten, wasbare luiers, draagdoeken, speentjes, rugzakken, drinkbekers en broodtrommels… eigenlijk van alles wat.

Website: www.solittle.nl

Haakaa Aveta

Vroedvrouwenpraktijk Aveta - Kuurne (BE)

Na de bevalling verblijf je eerst een drie-tal dagen op de materniteit, daar krijg je al heel veel tips en tricks die je kan meenemen op het moment dat je naar huis gaat. Maar de aanpassing bij het ‘naar huis gaan’ vraagt soms ook naar extra begeleiding. Wij komen bij je thuis en helpen je bij al je twijfels en vragen. 

Op onze website kun je alle informatie terugvinden wat wij voor jou kunnen betekenen, ook tijdens je zwangerschap!

Website: www.vroedvrouwevelynn.be

mamalief

MamaLief! - Evergem (BE)

Vroedvrouwenpraktijk Mamalief is een fysieke praktijk met borstvoedingswinkel en babyspa in het centrum van Evergem. U kunt bij ons terecht voor begeleiding tijdens de zwangerschap, arbeid en na de geboorte.

Daarnaast bieden wij ook lactatiekundige consulten en kolfconsultaties aan in onze praktijk.

Website: www.vroedvrouwenmamalief.be