Dank je wel voor jouw inschrijving!

Ik stuur je binnen enkele minuten de 5 tips 🥰

 • Ben je bang niet voldoende voeding te hebben voor jouw baby?
 • Wil je een stuk minder stress ervaren of je lichaam dit wel aankan?
 • Zou je ook graag moeiteloos moedermelk willen opvangen?

Dat begrijp ik helemaal..!

Toen ik net bevallen was, kon ik niks vinden wat mij zou helpen met het opvangen van moedermelk. Ik wilde iets hebben wat mij echt zou ondersteunen en mij zou ontzorgen. Waar ik ook vooral op zoek naar was, is het veilig kunnen opvangen van mijn moedermelk. Mijn kind was ziek en het was van belang voor de gezondheid van mijn baby dat mijn moedermelk veilig bleef, dat er geen externe factoren of stoffen erbij gemengd zouden worden. Tot mijn verrassing, blijkt dit een uitdaging te zijn want alle producten die ik tegen kwam, waren gemaakt met giftige stoffen. Dit is precies wat mijn kind in gevaar kon brengen.

Haakaanl webbanners

Ik heb daarom besloten zelf iets te creëren. Ik ben gaan studeren, veel onderzoeken gedaan, ik ben gaan tekenen.. alles om zelf tot een oplossing te komen wat bij mij en mijn baby past.

Ik verloor maanden lang veel moedermelk tijdens het voeden. De borstkolven die bestonden waren onpraktisch en zeker niet veilig om moedermelk in op te vangen. Ik moest iets verzinnen omdat het mij frustreerde mij, ik zag langs mijn lichaam kostbare moedermelk lopen. Het liep gewoon weg..

Ik heb daarom besloten me hierop te focussen. Hier móet iets voor gaan bestaan!

Zo heb ik de borstpomp ontwikkeld. De allereerste en veiligste pomp om moedermelk mee op te vangen. Sinds mijn uitvinding, heb ik het bij elke voeding gebruikt en kon bij elke voeding extra moedermelk opvangen en zo een voorraad in mijn vriezer plaatsen. Ik werd zo ongelofelijk blij van! Ik wist dat wat ik gemaakt heb, super veilig is en het mooiste: ik kreeg zoveel rust door iets achter de hand te hebben in de vriezer. Het voelde een stuk vrijer. De afhankelijkheid van mijn lichaam benauwde me af en toe. Gek he, maar zodra je weet dat je wat hebt, is de druk meteen weg..!

En ik weet zeker dat zoveel andere mama’s hier baat bij zouden hebben! Ik kan niet de enige zijn met deze gedachten?
Dit wilde ik met alle mama’s delen! Er is niks belangrijker dan jouw baby de beste voeding te geven, toch?

MHK011 GEN.2pump @malaikahilson PHO PD TAG 03

Hieronder wil ik je mijn belangrijkste kennis meegeven die ik graag eerder had geweten:

Jouw moedermelk is altijd goed
Twijfel niet aan de samenstelling van jouw moedermelk. Jouw lichaam maakt aan wat jouw kind nodig heeft. Er is nooit een versie van moedermelk die niet goed is. De kleur en de samenstelling kan per moeder anders zijn, maar het is nog steeds het meest waardevolle voeding die je maakt voor jouw kind. Daar kan niks tegenop.

Gooi nooit jouw moedermelk weg
Weet je niet zeker of jouw moedermelk langer dan 4uur buiten de koelkast heeft gestaan of wellicht ben je bang dat het te lang in de vriezer heeft gestaan waardoor het niet meer goed zou zijn? Gooi het niet weg! Bij twijfels, geef het niet als voeding. Jouw moedermelk is nog steeds heel waardevol voor andere doeleinde zoals insmeren bij luieruitslag, eczeem of gebruik het als zeepje in bad!

Vertrouw de term “100% siliconen” niet
Siliconen is een smelting proces waar uiteraard siliconen in zit. Maar het smelting proces is overal anders. Veel bedrijven gebruiken plastic, weekmakers of anders (giftige) stoffen in om het goedkoper te maken. En het mag altijd siliconen genoemd worden ondanks dat er meerdere ingrediënten in zitten. Waar je moedermelk in opvangt en/of bewaard, komen er dan vaak stoffen vrij en komen in jouw moedermelk. En dit geef je dan aan jouw baby.. niet weten wat de effecten daarvan zijn.

Ik weiger (giftige) stoffen in mijn producten samen te smelten. Ik weet hoe belangrijk het is en hoe moeilijk het is goede producten te vinden die betrouwbaar zijn.

Haakaa pomp

Ik ben ontzettend trots dat mijn uitvinding inmiddels door de hele wereld te vinden is en dat de pomp benoemd wordt als “Dé Haakaa”. Ik kan niet met woorden aangeven hoeveel het met me doet. Er is niks mooiers dan te zien hoeveel mama’s dit ook zo belangrijk vinden, het beste willen voor hun kind en dat ik indirect een rol mag spelen in hun leven.

Dankzij de verhalen en stemmen van mama’s over de hele wereld, heb ik zoveel awards mogen winnen. Ik ben dankbaar voor alle feedback en de mooie verhalen die hier uit voort zijn gekomen. Dat ik ze heb mogen ondersteunen in deze uniek en waanzinnige avontuur!

Mama,

 • Vertrouw op jouw lichaam. Het is echt zo, je lichaam weet veel meer dan wij denken en die weet (zonder kennis!) wat ie moet doen
 • Je bent sterker dan je denkt. Dit hoor je mogelijk vaker, toch is het de herhaling meer dan waard!
 • Jouw moedermelk is altijd goed (gooi het nooit weg – bij twijfel gebruik het voor andere doeleinde dan voeding)
 • Hou een klein voorraadje in je vriezer. Ik zeg ‘klein’ omdat een grote voorraad is niet nodig. Een klein voorraad maak het verschil in je stresslevel, als je hier gevoelig voor bent. Ik vond het fijn te weten dat ik 1 a 2 voedingen apart heb kunnen houden. Het heeft me doen ontspannen en ik genoot zelfs meer van mijn voedingsmomenten.

Deze pomp is voor alle mama’s die:

 • graag moeiteloos moedermelk willen opvangen
 • graag hun moedermelk veilig willen bewaren
 • verliezen nog niet opvangen
 • graag een klein voorraad willen opbouwen
 • graag iets achter de hand willen en hierdoor rust kunnen ervaren
MHK006 Gen2 Pump @Bumpnbub Pros PD TAG 6

De pomp werkt

 • Voor alle cupmaten. Mijn pomp is geschikt voor iedereen.
 • Op zuigkracht en je kunt zelf bepalen hoe sterk deze mag zijn
 • Voor het lege van jouw borst
 • Bij verstopte melkklieren, de pomp helpt deze weer vrij te maken
 • Wanneer je baby nog aan het slapen is en je voelt een druk dat het stiekem wel tijd is.. met de pomp kun je de eerste druk verminderen door een beetje op te vangen
 • Met een zuignap aan de onderkant om te voorkomen dat het makkelijk omvalt
 • Het mooist met een bloemetje! Voor de vrolijkheid en wanneer jouw pomp omvalt, zit jouw moedermelk nog veilig in je pomp. Borstvoeding is een mooi en waardevol moment; ik hoop dat het bloemetje voor een extra glimlach zorgt.
Haakaa moedermelk

Ik heb de pomp ook door een externe partij laten controleren op inhoud van mijn siliconen. Dit is geen verplicht onderdeel, maar ik wil aantonen in hoeverre veiligheid centraal voor mij staat. De kosten van dit proces zijn hoog maar zeker de moeite waard voor het aantonen van betrouwbaarheid.

Ik gebruik de hoogste kwaliteit siliconen, dit betekent eigenlijk dat de siliconen puur is. Ook dit is kostbaar, maar niks is duurder in mijn beleving als er (giftige) stoffen komen in je moedermelk zoals plastic en weekmakers. 

Mijn uitvinding heb ik gepatenteerd, waarom? Het is mijn uitvinding.  Toch is het helaas talloze keren gekopieerd (met vreemde vormen en samenstellingen van siliconen..). Ik kan jou in ieder geval verzekeren dat mijn versie sterker, duurzamer en veiliger is.

Ik ben niet uit op het zo veel mogelijk geld verdienen. Ik ben er om producten te innoveren die jouw helpen en ondersteunen in jouw avonturen. Ik weet als geen ander hoeveel uitdagingen je tegenkomt als moeder. En laat ze mooi zijn, alle ups en downs! Daar sta ik voor. En ik hoop jou te blijven helpen met nieuwe producten die het nét iets makkelijker en leuker maken.

De prijs van mijn producten zijn daarom zo laag mogelijk om het allemaal haalbaar te maken voor jou en voor mij.

 De kleine marge is om mij te helpen blijven onderzoeken & innoveren. En een klein onderdeel gaat naar al mijn distributeurs  die mij helpen mijn merk en missie uit te dragen over de wereld.

Prijzen

Haakaa pomp

EUR 43,95  (in plaats van EUR 48,85)

 • Vang al jouw moedermelk op zodat je geen enkel druppel meer verliest
 • Vang het allemaal moeiteloos op door de pomp vacuum te plaatsen
 • Je hoeft er niet naar om te kijken en je hoeft er niks voor te doen
 • Je kan je focussen op jouw baby terwijl je geen druppel verliest
 • Bouw een voorraad op in jouw vriezer