Haakaa Siliconen Generatie 3 kolf 160ml

Onze beroemde Haakaa siliconen borstkolf is opnieuw uitgevonden! Hetzelfde eenvoudige en effectieve ontwerp. De voeding wordt nu opgevangen in een afneembare siliconen fles! Onze nieuwe Gen. 3-pomp i

€ 28,95
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Met een snelle draai aan de bovenkant kun je de kolfmond van uw borstkolf verwisselen voor elke optionele optionele uitwisselbare hulpstukken (elk afzonderlijk verkrijgbaar). Er zijn drinkspenen voor een babyfles waarmee je je kleintje melk kunt geven, een doseerlepeltje voor als je baby overgaat naar vastere voeding, een tuitmondje om je onafhankelijke peuter overgang van een fles naar een kopje te helpen en afdichtschijven te bewaren overgebleven voedsel of melk na het eten.

Gemaakt van food-grade siliconen, is deze compacte kolf perfect voor lange afstandsvluchten of autoritten, of gewoon overal waar je snel en discreet wilt uiten.

Kenmerken
- Hoogwaardige siliconen van hoge kwaliteit
- Gemakkelijk en effectief kolven
- Geen snoeren of batterijen vereist
- te combineren met alle Generation 3 opzetstukken.
- Klein, draagbaar en handig.
- Geschikt voor verschillende borstomvang
- Verkrijgbaar in capaciteiten van 160 ml en 250 ml
- Veilig in magnetrons, kokend water en sterilisatoren.
- BPA, PVC en ftalaat-vrij

Deze gen3 kolf bestaat uit een basis van een siliconenfles, een bevestigingsring en een siliconen kolfmond.

Reiniging en verzorging:
- Reinig na elk gebruik. We raden ten zeerste aan om uw Haakaa-borstkolf te reinigen en te steriliseren met een stoomsteriliseringssysteem of door 3-5 minuten in water te koken.
- Gebruik geen bleekmiddel of steriliseer tablets om dit product te reinigen.
Kook de bevestigingsring van de PP niet.
Gebruik geen UV-sterilisatoren om dit product te reinigen, omdat dit de levensduur van uw pomp kan beïnvloeden.
- Voor het reinigen van dit product mogen alleen zachte borstels of zachte sponzen worden gebruikt, omdat harde schuursponsjes het oppervlak kunnen beschadigen.

Let op: controleer de staat van het product regelmatig. Vervang als dit product tekenen van schade vertoont. Bewaar niet in de buurt van scherpe voorwerpen. Blootstelling aan schoonmaakmiddelen kan de siliconen in dit product troebel maken. Dit product is geen speelgoed. Gebruik dit product niet voor iets anders dan het bedoelde gebruik. Bewaar het product op een koele, droge plaats en vermijd direct zonlicht. Toezicht door volwassenen is vereist.